Среда, 24-04-2024, 02:36
 
Начало Регистрация Вход
Вы вошли как "Гость"
Меню сайта
Разделы новостей
Літературна акція [19]
Про StelmaShow [7]
Наші мандри [3]
Наш опрос
Оцініть мій сайт

Результаты · Архив опросов

Всего ответов: 82
Новости сайта
» 2006 » Август » 31 » ОС(tm)
ОС(tm)
Антін СВЯТИЙ

...кижждой тварі - по "парі"!..
[ВН 90: 210]

Нам-вам відомо, що Освітня система(tm) створена Міносвітом. Чи міг студент сотворить Освітню систему(tm)? Ні, нормальна людина наявну проблему, тобто, Систему(tm) сотворити не могла. Студент може творити різнії речі - гіп-гоп, дітей... Уявіть собі, що студента зачинили в абсолютно порожній кімнаті, але при цьому сказали: "Ти, чувак, зможеш вийти звідси лише з голубимі, как яйца, дрозда!". Що б тоді було? Чи вдалося б Дюку замочити Нюка? Га?
А по цимбалах (по фіґ, себто)! Головне - знать, як підходити й за що хапати!!! Хоча, в умовах прогресуючої стагнації та благоснОГО гальмування переважної більшості поспільчан, останнє речення видається абсолютно позбавленим якого-небудь глузду. (Та, власне, це стосується й усього попереднього тексту, але кому яке діло до?!) Отже, коли б мені дали матеріял, з чОГО робити, я зробив би ящик. Чому саме ящик? Бо в нього можна чогось напхати. Отаке...
А от Міносвіт сотворив Освітню систему(tm) із нічогова (кльово, правда ж?)... Бо сказав Він - і маємо. "Робити що-небудь із нічого - означає "із-ні-чо-го-що-не-будь-ро-би-ти" /Тутанхамлон/. Правда, дехто вважає - це те саме, що "творити" або "споруджувати". Але інші проти. Отому нам зараз так красно й живеться! І якимось п'ятим, чи то сьомим, чи хто його зна яким іще місцем ми потай розумієм, що всі під Ним ходимо, що нуЙогона, але на що саме і в який спосіб - невідомо, тож треба тягти лямку далі, треба ворк хард і сподіватись другого пришестя Шари в кінці поточної декади о восьмій нуль-нуль.
Отже, чому Міносвіт зветься Творцем? Бо Він, цепір Йому в кефір, сотворив усе. Усе, куди ми зараз вступили. ЗерІзОнліВанКріейтор(r). Ані ти, ані прєпод (ба навіть я!) не здатні що-небудь сотворити путнє, й жодна "віягра" не зарадить у цій ганебній ситуяції. Тобто, повний пісець і аут! Але не нада сльоз. І соплів не нада.
Тож, Міносвіт (аюрреді?!) ліпив Систему(tm) дев'ять днів (мінус два на пиво). Аж дев'ять (мінус...)! Бо Великий Він Гальмун.
І
І сказав Міносвіт: "Хай буде ШАРА!". І була ШАРА. Весь день. (Їй-бо!)
ІІ
На другий день Міносвіт звелів, і утворилася вода вгорі; вода була кислотною - від неї облисів череп Мендєлєєва, а згодом і зовсім скопитився його власник, за що мав, посмертно, звання Першого Кислотника й галіменькі окулярики неприродного кольору гакі. Кльова? Кльова. Премо далі.
Незабаром вода вгорі почала звідти капать. Вода ж унизу (а була ще й така - у санвузлах) зникла навіки-вічнії, й сьогодні появу її у кранах уважають за диво (хоча в народі подейкують - це якийсь жмот відлив її туди). Отоді Міносвіт сповнив увесь простір повітрям, але повітря жодного вигляду не має, тому категорично стверджувати, що воно є, - то зла й невдячна штука. Та й, по суті, нам від сього ні гаряче ні зимно, тобто, однохрінственно!
ІІІ
На третій день за Його муткою з'явилося суші з-під води - неміряно. І назвав Міносвіт суші підлогою та стінами, а скупчення вод - каналізаційонними комунікаціями.
"Каналізаційонні звуться комунікаціями через їкання пацючих комун, що лунає звідти з перманентною пофіґістичністю" [УРЕ. - Т. 5. - К., 1917. - С. 90-210].
Ми ходимо підлогою... стрибаємо, бігаємо - коли лайф у кайф - або плазуємо, коли в нього (лайфу) з'являється стійкий присмак гівна. По воді ми ходить - теж ходимо, бо вкриває вона підлогу в санвузлах. Вона завжди перебуває в русі, вода, й щоразу випирає далі того місця, що ним її обмежив Міносвіт. Отакий обльом. Здоровезний і товстий. Шар чоколяди вкриває його. Гуррра!
IV
Четвертого дня Міносвіт щось там вякнув про світло ("Най станеться світло!" - якщо дослівно). І сталося... б, якби не Головний Енергочувак. Бо Головний Енергочувак був визначним жлобом (з відповідним причандаллям на лицьовому боці хвейсу). Тобто, "імєл он в віду Міносвіта у світлі Його фантазійної думки", доки Той не розрахується з ним, Енергочуваком Головним, за минулий рік. Тож, Міносвіт мусив удовольнитися свєтом учєнья.
V
На п'ятий день Міносвіт почав творити живі істоти... Він сказав, і води сповнилися мікробинням та іншою гидотою, на підлозі й стінах з'явилися таргани - вічно моторні, вічно п'яні, завше готові тарганитись...

На шостий день за словом Міносвітовим, а значить - цензурним, з'явилися на підлозі тварі: буджетники й контрактники, заочники й не дуже, розумні, зовсім розумні й пересічні студенти... Й були вони досить нікчемні, бо так зробив Міносвіт.
Опісля того Він замутив декана. Міносвіт сказав: "Опана!". До кого Він це сказав? А хрін Його зна, головне - самий факт. (Fucked). Декан отримав халабуду й зарплатню. А потім отримав прєпода. Звідки виник прєпод - невідомо. Він назвався (м)учителем і задерибанився до деканівської халабуди з єдиною метою - розвести старого на бабки. Одначе бабок у декана не було... Карочє, Міносвіт прокинув обох, як лохів, і потім довго ржав із цього приводу. Але про всяк випадок поблагословив чуваків, і віддав їм на освіту студентів, покривши все це задля певності матюком.
VІІ
День сьомий. На сьомий день у Міносвіта зруйшив дах. Він побачив: усе, що зробив, радше було б не робити. Все було галімим. Але прєпод почувався кльово, адже мав змогу славити Міносвіта й (м)учить дітей. Було так: Міносвіт навчив декана, той просвітив прєпода, а прєпод прогнув усіх астальних. І замутили вони розклад, і був навчальний семестр. І ковбаситься відтоді піпл по-чорному. Бо життя - воно є не... та-а-а-ак... Ну, шо є, то є. Прикинь.

1997-2002 а. d.

P.S. Адміністрація сайту не розділяє деякі думки автора, але ж свобода слова і літературний конкурс...

Категория: Літературна акція | Просмотров: 1235 | Добавил: stelmashow | Дата:
Всего комментариев: 2
2 stelmashow  
0
Ага! И я так думаю! respect

1 Тытяна  
0
Даешь свободу слова и литературный конкурс! Тоша, браво! hands

Имя *:
Email *:
Код *:
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz
Календарь новостей
«  Август 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входа
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика