Четверг, 28-03-2024, 20:37
 
Начало Регистрация Вход
Вы вошли как "Гость"
Меню сайта
Разделы новостей
Літературна акція [19]
Про StelmaShow [7]
Наші мандри [3]
Наш опрос
Оцініть мій сайт

Результаты · Архив опросов

Всего ответов: 82
Новости сайта
» Архив материалов

Заступник голови Київської міської організації УРП "Собор" Артем Стельмашов представив Україну на Всесвітньому молодіжному форумі у Гданську і привітав лідера польської «Солідарності» Леха Валенсу з 25-річчям присудження йому Нобелівської премії миру.

Форум у Гданську зібрав 800 молодіжних лідерів з 44 країн світу. Вони отримали унікальну можливість зустрітися також з іншими лауреатами Нобелівської премії миру - Далай-ламою XIV, Адольфо Пересом Есківелем, Фредеріком Віллем де Клерком та Ширін Ебаді.

Крім того, Артем Стельмашов взяв участь в акції "Експрес Солідарності", організовану Європейським центром солідарності (ECS) у трьох польських містах (Краків - Варшава - Гданськ). У рамках акції 200 молодих лідерів з усього світу відвідали місця, які є символами боротьби проти тоталітарного режиму, за свободу і мир в Європі. Вони також взяли участь у лекціях та дискусіях про значення солідарності та основних ідей свободи і гідності. 

Упродовж першої частини з ... Читати далі »

Категория: Про StelmaShow | Просмотров: 39328 | Добавил: stelmashow | Дата: 13-01-2009 | Комментарии (307)

Голова молодіжної організації Павло Тарасюк став заступником голови партії «Собор». Таке рішення прийняли делегати XVII з'їзду партії, який відбувся 13 грудня (кожен десятий делегат з'їзду, до речі, був членом УМС). Таким чином Павло Тарасюк став наймолодшим заступником партійного лідера Анатолія Матвієнка.
Також семеро представників «Українського Молодіжного Собору» увійшли до складу Центральної Ради Української республіканської партії «Собор»:
1. Стельмашов Артем – член Президії Центральної Ради ВГО УМС, заступник голови Київської міської організації УРП «Собор».
2. Бандура Андрій – голова Ревізійної комісії ВГО УМC, помічник-консультант народного депутата України.
3. Березенко Сергій – член ВГО УМС, начальник Головного управління у справх сім’ї та молоді КМДА, депутат Київської міської ради.
4. Гончарук Михайло – заступник голови ВГО УМС, голова Секретаріату УМС, голова Київської обласної організації УМС.
5. Держипільський Ростислав – заступник голови ВГО УМС, ... Читати далі »

Просмотров: 1338 | Добавил: stelmashow | Дата: 13-01-2009 | Комментарии (0)

 
Віталій Кличко, голова Київської організації ВГО «Український Молодіжний Собор» Артем Стельмашов та представники громадських організацій Києва підписали Меморандум про спільні дії.
Віталій Кличко, голова Київської організації ВГО «Український Молодіжний Собор» Артем Стельмашов і представники громадських організацій Києва, взяли на себе спільні зобов’язання розробити та реалізувати молодіжну програму «Молодь обирає МАЙБУТНЄ» на 2008-2010 роки. 
Програма являтиме собою довгостроковий план заходів направлений на покращення життя столичної молоді та її реальне залучення до діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування.
«Ми повинні об’єднати зусилля, а відповідальність має бути з обох боків: зі сторони майбутньої влади і з боку молоді», - зауважив Віталій Кличко.
Кандидат у мери наголосив на необхідності спільно з молоддю написати програму «Молодь ... Читати далі »
Просмотров: 1278 | Добавил: stelmashow | Дата: 13-01-2009 | Комментарии (0)

 
Заступник голови УМС Андрій Бандура та член президії Центральної Ради організації Артем Стельмашов обрані заступниками Анатолія Пахлі – керівника київської міської організації Української республіканської партії „Собор”. Представник УМС Богдан Галицький обраний членом ревізійної комісії КМО УРП „Собор” Таке рішення прийняла звітно-виборча конференція парторганізації.
Делегати конференції заслухали звіт голови КМО УРП „Собор”, члена Центрального Проводу Олександра Головка, оцінили роботу Ради партійної організації як задовільну. Того ж дня було обрано нового керівника столичної партійної організації – ним став контр-адмірал у відставці, керівник Державної служби туризму і курортів України Анатолій Іванович Пахля, його заступниками обрано М.Стріху, Є.Петренка, А.Бандуру, А.Стельмашова.
В роботі конференції взяв участь Голова УРП „ ... Читати далі »
Категория: Про StelmaShow | Просмотров: 1355 | Добавил: stelmashow | Дата: 13-01-2009 | Комментарии (0)

Всеукраїнська громадська організація «Український Молодіжний Собор» виступила партнером в організації конкурсу ««Містер Києво-Могилянської Академії», який відбувся 7 березня 2008 року.         
Учасників і глядачів заходу привітав та вручив цінний приз переможцю голова Київської міської організації «Українського Молодіжного Собору» Артем Стельмашов. Учасниками конкурсу стали: Дрижак Олег (ФЕН-4), Іваненко Святослав (ФСНСТ-1), Король Олександр (ФІН, МП-2), Красієв Олександр (ФПрН-3), Пащук Володимир (ФПвН-1), Смичніков Олександр (ФІН, МП-2), Федоренко Сергій (ФСНСТ-4) та Фаворський Володимир (ФГН-1), який і став переможцем.
Усі кошти, отримані від спонсорів цього заходу, будуть витрачені на купівлю комп'ютерів та навчальних дисків для дитячих будинків в Івано-Франківскій та Донецькій області, чим буде показано бачення єдності України.
Конку ... Читати далі »
Категория: Про StelmaShow | Просмотров: 1220 | Добавил: stelmashow | Дата: 13-01-2009 | Комментарии (0)

У суботу, 27 січня 2007 року, відбулася звітно-виборча конференція Київської міської організації „Український Молодіжний Собор”, за результатами якої столичний осередок УМС очолив Артем Стельмашов – член президії Центральної Ради організації. Заступниками Артема стали Анна Заклецька та Богдан Галицький. Керівник осередку Молодіжного Собору в Національному університеті харчових технологій Володимир Подзизей увійшов до складу Ради організації.

В конференції взяли участь голова Молодіжного Собору Павло Тарасюк, активісти молодіжної організації Києва, заступник голови столичної організації УРП „Собор” Віктор Безверхий.

Серед пріоритетів оновленого керівництва КМО УМС – реалізація соціально значимих проектів в сфері туризму, міжнародного молодіжного співробітництва, агітація за вступ України до НАТО та локальні проекти на рівні вищих навчальних закладів.

Конференція також прийняла рішення рекомендувати конференції столичної парторганізації обрати Артема Стельмашова заступником г ... Читати далі »

Категория: Про StelmaShow | Просмотров: 1522 | Добавил: stelmashow | Дата: 01-02-2007 | Комментарии (0)

Стельмашов Артем Кирилович

Народився 25 червня 1981 року в місті Києві. Після закінчення середньої школи № 92 ім. Івана Франка (м. Київ), у 1998 році вступив на Видавничо-поліграфічний факультет Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”, який закінчив з відзнакою у 2004 році.
У 1999-2003 роках був Головою Студентської ради ВПФ НТУУ “КПІ”, обирався до Вченої ради НТУУ “КПІ”. Член Наукового товариства студентів та аспірантів НТУУ “КПІ”, Всеукраїнської асоціації молодих науковців.
У 2002-2005 роках працював журналістом політичної редакції інформаційного агентства УНІАН, політичним оглядачем “Української газети”, співпрацював з українсько-польським виданням “ПроЄвропа”.
У 2005-2006 рр. працював керівником Прес-служби Ради міністрів Автономної Республіки Крим.
З травня 2006 року по березень 2007 року ... Читати далі »
Категория: Про StelmaShow | Просмотров: 2583 | Добавил: stelmashow | Дата: 28-09-2006 | Комментарии (3)

Анна Хромова

до/після

ДО
хтось приносить нам воду -
каже, вам треба води,
бо кожисті ящери літа
зачуяли ваші сліди
в піддашші залопотіли
кігтистим пахким теплом
повипинались надії
крихти під спільним столом
воду в брудному глеку
ставте на спільний стіл
будем вітати літо
ящерів рвати з тіл
розквецювати травою
обличчя і животи
гоїти ями між ребер
туди садовити квітки
грати на власні кості
падати в ніч навзнак
спека росте крізь очі
ящери вже в горах

ЯНГОЛИ-ЯНГОЛИ
приносить мені квіти
повітряним міря кроком
вінками сплітає гілля
пахне свіжим покосом
цілує мене у шию
за руку веде по полю
дЕ за краєм волошок
веселка сплива за водою
він робить із мене груші
двох бджіл запускає в небо
я за ним у похід рушу
він знає куди нам треба
розпорошена нитка шляху
м'яко стеле під ноги босі
він мене на порозі стрі ... Читати далі »

Категория: Літературна акція | Просмотров: 1673 | Добавил: stelmashow | Дата: 12-09-2006 | Комментарии (1)

Анна Хромова

Щоразу, виходячи надвір, я розумію, що щось має відбутись, щось точно має відбутись. Чудовий був би початок якоїсь дурнуватої історійки: типу, вона вийшла надвір і подивилась у небо. Дощ крапав на окуляри. Жодних парасоль. Доволі химерно виходить. Тобто щоразу, виходячи за двері, я дивлюсь у небо. А раптом не там опинилась. От ви бачили колись, як кішка, проспавши усю ніч у кімнаті, виходить у передпокій, ніби там і не передпокій, а собачий притулок або причал атомних субмарин. Заливаючи собою простір, вона, так само як і я, рухається далі. Так от. З мене, думаю вийшла б непогана чиясь придумка. Наприклад. Якийсь хлопець, скажімо з Кракова, на ім’я Юлік, коли мав 18 років, прифантазував собі дівчину. Юлік математик, Юлік розумниця. Зараз, коли ми обоє постаршали, він проводить практичні заняття десь в університеті, розказує про розв’язання дифрівнянь. Захоплюється Бором и Гайдеггером. Наступного року збирається одружитись з Євою. Він познайомився з нею за рік після тог ... Читати далі »

Категория: Літературна акція | Просмотров: 7591 | Добавил: stelmashow | Дата: 12-09-2006 | Комментарии (1)

Адміністрація сайту разом з колегами та друзями відвідала Літературний фестиваль на Форумі видавців у м. Львів 16 вересня 2006 року.
Вирушили ми до Львова 15 вересня, у п'ятницю, повернулися в неділю.
Нас було багато!
Ми бачили або мали можливість побачити, але не встигли:)

П'ЯТНИЦЯ, 15 ВЕРЕСНЯ

14:00 Відкриття Фестивалю, прес-конференція КМЦ "Дзига", вул. Вірменська, 35
16:00 Дискусія "Межі Європи: геопоетика" за участі письменників, критиків, перекладачів
Королівський зал Львівського історичного музею, пл. Ринок, 6
17:30 Гепенінґ Літературне ґрафіті література+графіка+музика Подвір'я Львівської Ратуші, пл. Ринок, 1
18:00 Авторський вечір Віктора Єрофеєва (Росія), ведучий - Юрій Андрухович
Духовний театр "Воскресіння"б пл. Григоренка, 5
19:30 Презентація Потяг до Польщі, презентація польського часопису "Потяг-76" за участі О. Бойченко, Ю. Андруховича, Духовний театр "Воскресіння"б пл. Григоренка, 5
20:30 Вечі ... Читати далі »

Категория: Наші мандри | Просмотров: 3644 | Добавил: stelmashow | Дата: 03-09-2006 | Комментарии (0)

1 2 3 4 »
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz
Календарь новостей
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входа
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика